sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Aralık 2022

"Dikkat Köpek Var" Şimdi Sinemalarda: Her Bilet Sokak Hayvanlarına Destek!

Galası geçtiğimiz gün gerçekleşen Dikkat Köpek Var filmi, bugün sinemalarda izleyiciyle buluşuyor.

Yönetmenliğini Ece İşbilen Dağ ve Deniz Cem Dağ'ın üstlendiği Dikkat Köpek Var filminin yapımcılığını Nussi Production üstlendi. Bugün sinemalarda vizyona giren filmin galası dün akşam yapıldı.



Filmin başrollerini Nusret Toplar, Onur Büyüktopçu, Güney Kılınç, Mutlu Güney, Dilara Ortagüz, Serli Alyanakyan, Buse Şen, Ülkü Toplar, Ergün Özfırıncı, Kayahan Akkoç, Behtan Mehter, Caner Yılmaz, Emin Boztepe, Fatih Kocapehlivanlar, Rabia Toprak, Buket Akpunar, İlke Al, ödüllü köpek Bal ve Yeşilçam'ın efsane oyuncuları Ahmet Arıman, Tuncay Akça'nın paylaşıyor. Galaya Hasan Denizyaran, Yusuf Güney, Begüm Özbek, İpek Tanrıyar ve Nami Esatgil gibi ünlü isimler katıldı.



Dikkat Köpek Var filminin başrollerinde yer alan Behtan Mehter Nasıroğulları'nın Sinemaport'tan Alper Ergez ile yaptığı röportajı okumak için tıklayınız. Nasıroğulları film hakkında, "Son derece keyif aldığım, hayvan haklarını korumaya yönelik hikayesi olan bir sinema filminde rol aldım. Çok heyecanlıyız." açıklamasını yapmıştı. 

Senaryosunu Memet Güzelbeyoğlu ve Caner Yalçın’ın kaleme aldığı filmin müzikleri ise Deniz Tuzcuoğlu'nun imzasını taşıyor. Filmin galasında konuşan Nusret Toplar, sokak hayvanları için bağış yapılacağını açıkladı: "Burada küçük bir açıklama yapmak istiyorum, ekibim bile şuan burada öğrenecek. Filmimizi 30 Aralık - 8 Ocak akşamına kadar kaç kişi izlerse, seyirci sayısı kadar TL'yi sokak hayvanları için bağışlayacağız. Filmimizle bir farkındalık yaratmak istiyoruz ve ne kadar çok izlenirse sinemadan gelen geliri Nussi Production olarak bağışlayacağız." 



Dikkat Köpek Var şimdi sinemalarda!

Konusu:

İstanbul Emniyeti’nin gururu olarak gösterilen polislerden biri olan Murat Kaya, uluslararası gizli bir teşkilata atanır. Bu sırada manevi babası olarak gördüğü, kariyerinde idolü olan Teoman, peşinde olduğu Gölge tarafından vurulur. Gölge her şeyin sahtesini piyasaya süren ve bunun yanı sıra kendisine köpek ordusu kurmak isteyen biridir. Murat, Teoman’ın yürüttüğü “Gölge” operasyonunu devralır. Devraldığı tek şey operasyon değil aynı zamanda Gölge’nin elinden kurtarılmış, teşkilatın göz bebeği ve Teoman’ın biricik köpeği Bal’dır. Köpekler ile pek de iyi anlaşamayan Murat bu zorlu görevde Bal ile ilginç maceralara atılacaktır. Bu serüvende yolu birçok insanla kesişecek, muzip ancak heyecanlı anlar yaşanacaktır.