sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Aralık 2022

Disney İmzalı “Elemental” Filminden Yeni Kare!

Pixar Animation Studio'nun en yeni animasyon filmi Elemental'dan yeni bir görsel, ateş ve buz arasında uçuşan kıvılcımları sergiliyor.

Yaklaşan Disney-Pixar filmi ile ilgili görsel, yeni yılda sabırsızlıkla beklenecek 23 filminin yer aldığı Entertainment Weekly yazısında yayınlandı. Yeni yayınlanan görüntü, Ember (Leah Lewis) ve Wade'in (Mamoudou Athie) bir şey hakkında şaşırmış halde karşı karşıya gelmelerini gösteriyor.

Her biri farklı elementlerin kişileşmiş hali olan dört tip sakinden oluşan bir nüfusa sahip canlı bir şehirde geçen Elemental, ateş ve sudan oluşan bu garip çifti konu alıyor. 

Bu yıl D23'teki Disney Pixar gösterimi sırasında, merakla beklenen filmin iki ana karakter arasında bir aşk yaşayacağı açıklandı. Pixar daha sonra, izleyicilere filmin ilk teaser fragmanını yayınladı. Kısa klip, toprak kümeleri su damlalarına dokunduklarında çiçek yetiştirirken ve hava akımları tavanda oturarak diğerlerine yer açarken Element City'nin her türden vatandaşının etkileşime girdiğini gösteriyor.

Elemental'in yönetmenliğini, The Good Dinosaur'un yönetmeni ve bir önceki Pixar filmi Lightyear'da konuşan robot kedi Sox'u seslendirmesiyle tanınan Peter Sohn yönetecek. Filmin yapımcılığını Denise Ream ve diğerlerinin yanı sıra popüler Pixar filmleri Soul, Monsters, Inc., Up ve Inside Out'u yöneten Pete Docter üstlenecek.

Elemental 16 Haziran'da sinemalarda!

Yeni Kare



Kübra Karasu