sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Mart 2023

Disney İmzalı "Küçük Deniz Kızı" Filminden Yeni Afiş ve Fragman!

Disney, The Little Mermaid hikayesinin live-action uyarlaması için yeni bir fragman ve afiş yayınladı.

Yeni afişte Ariel rolünde Halle Bailey, deniz cadısı Ursula rolünde Melissa McCarthy ve Ariel'in babası Kral Triton rolünde Javier Bardem yer alıyor. Afişin arka planında Prens Eric'i canlandıran Jonah Hauer-King görülüyor. 

Afiş



Dün akşam 95. Akademi Ödülleri töreninde verilen reklam arası sırasında filmin yepyeni fragmanı da izleyiciyle buluştu. Yeni fragmanda Ariel'in insan dünyasına ait olma arzusu, animasyon filmin klasik şarkısı "Part of Your World" ile ifade ediliyor. Ariel'in Prens Eric'i kurtarması gibi orijinal yapımdan diğer hikaye unsurları da fragmanda görülüyor.

Yaklaşan film de birçok kişinin aşina olduğu 1989'da anlatılan Deniz Kızı hikayesini yakından takip edecek. Prenses Ariel'in suyun dışındaki dünyaya karşı kararlı bir merakı vardır, ancak babası insanların deniz kızları için oluşturduğu tehlike nedeniyle onu keşfetmesini yasaklar. Bir gemi kazasından kurtardığı genç bir prense aşık olan Ariel, deniz cadısı Ursula ile üç gün boyunca bir çift insan bacağına sahip olmasını sağlayacak karanlık bir anlaşma yapar. Eric, anlaşma için belirlenen süre dolmadan önce Ariel'e gerçek bir aşk öpücüğü vermezse, Ariel insan bacaklarını kaybedecek ve hayatının geri kalanını Ursula'ya hizmet ederek geçirecek.

Küçük Deniz Kızı, 26 Mayıs'ta sinemalarda!

Fragman


Kübra Karasu