sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Kasım 2021

Disney'in Yeni Animasyon Filmi "Encanto"nun Karakter Posterleri Yayınlandı!

Dünyanın dört bir yanındaki Disney hayranları, yepyeni karakter posterleriyle yepyeni bir sihir dünyasına davet ediliyor. Altmışıncı animasyon filmi Encanto'nun vizyona girmesine bir aydan az bir süre kala Walt Disney Animation, yaklaşan film için, büyülü Familia Madrigal'i ve onların çeşitli fantastik yeteneklerini ya da eksikliklerini vurgulayan bir dizi yeni afiş yayınladı.

Disney Animation'ın Twitter'ında yayınlanan on yeni poster, her biri ışıklı bir kapının önünde duran Madrigal ailesinin bireysel üyelerine özel büyülü yeteneklerini betimliyor. Isabela (Diane Guerrero) ve her yerde çiçek yetiştirme yeteneği veya Camilo (Rhenzy Feliz) ve istediği herhangi birine dönüşme yeteneği gibi.

Encanto ayrıca Jessica Darrow, Ravi-Cabot Conyers, Carolina Gaitán, Angie Cepeda, Wilmer Valderrama ve Alan Tudyk'in seslerini de içeriyor. Lin-Manuel Miranda'nın yeni orijinal şarkılarıyla Bryon Howard, Jared Bush ve Charise Castro Smith tarafından yönetilen film, 26 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek. 

Karakter Posterleri











Kübra Karasu