sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Mart 2023

Disney'in Yeni Filmi "Küçük Deniz Kızı"nın Afişi Yayınlandı!

Halle Bailey'nin başrolünde yer aldığı The Little Mermaid filminden, 1989 yapımı animasyon klasiğinin afişini anımsatan yeni bir poster yayınlandı.

Yeni afiş, su altında yaşayan genç bir prensesin karaya ziyaret etme hayalini kurduğu orijinal 1989 filminin posterinden ilham alıyor. Prens Eric'in (yeni versiyonda Jonah Hauer-King tarafından canlandırılacak) fırtına nedeniyle yakındaki bir kumsalda yaralanmasının ardından, Ariel onunla ilgilenir ve prensesi bir çift insan bacağına sahip olma karşılığında tehlikeli bir anlaşmayı müzakere etmeye motive eden bir aşk yaratır.

1989 Afişi



Yeni versiyon tıpkı animasyon filminde olduğu gibi, Ariel'in kötü cadı Ursula (Melissa McCarthy) ile bacaklara sahip olma fırsatı için sesinden vazgeçmesi konusunda anlaşmasını konu alacak. Ancak Ariel, üç gün içinde Eric'in kendisini öpmesini sağlayamazsa, tekrar bir denizkızına dönüşecek ve hayatının geri kalanında Ursula için çalışmak zorunda kalacak. 

Hikayenin yeni versiyonu, Rob Marshall tarafından yönetildi. Güzel ve Çirkin, Aladdin gibi klasiklerin müziklerinin arkasındaki efsanevi Disney bestecisi Alan Menken, orijinal 1989 versiyonunda duyulan ikonik şarkıları yarattıktan sonra yeni versiyonun müziklerini yazmak için geri döndü. Başarılı Hamilton müzikalinin arkasındaki sanatçı Lin-Manuel Miranda da ekibe katıldı. 

Küçük Deniz Kızı filminin 26 Mayıs'ta vizyona girmesi planlanıyor.

Yeni Afiş



Kübra Karasu