sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Kasım 2021

Dolph Lundgren Kendi Belgeselini Yapacak!

Dolph Lundgren hayatının hikayesini anlatmaya hazırlanıyor.

Variety'nin haberine göre Dolph Lundgren, kendi hayatını konu alan Dolph belgeselinin baş yapımcısı olacak. Lundgren yaptığı bir açıklamada hikayesini anlatmanın kendisi için neden bu kadar önemli olduğunu, "Bazı zor zamanlar yaşadım ve şu an bulunduğum yere gelmek için bir bedel ödemem gerekti. Bu film, bilinen başarılarımın bir kutlaması değil daha çok bir adamın kendisini ve arzuladığı mutluluğu gerçekten bulma yolculuğunun bir incelemesi." sözleriyle açıkladı.



Dolph Lundgren ayrıca hikayesinin hayatlarında zor zamanlar yaşayan insanlara ilham vermesini umuyor. Lundgren konuyla ilgili, "Mesajımız yolculuğun zor olabileceği yönünde ama devam ederseniz herkesin hedefine varma şansı var." ifadelerini kullandı. Lundgren'in Red Orm Productions projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

Andrew Holmes belgeseli yazıp yönetecek. Homles daha önce Bisping ve The Humanity Bureau'da çalışmıştı. Adam Scorgie ve Shane Fennessey de filmde baş yapımcı olarak çalışacaklar. Score G Productions ve Famous Red Car Pictures belgeselin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

Lundgren en çok 1985'te Rocky IV'teki (Sylvester Stallone tarafından yönetildi) ve 2018'de Creed II'deki (yönetmen Steven Caple Jr.'da) rolleriyle hafızalara kazındı. Lundgren yakın zamanda The Expendables serisinde (Gunner Jensen olarak), Arrow'un beşinci sezonunda (Konstantin Kovar olarak) ve 2018'in Aquaman'inde King Nereus olarak yer aldı. Lundgren, James Waan'ın 2022 filmi Aquaman ve Kayıp Krallık'ta King Nereus rolünü tekrar oynayacak.

Belgesel için resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. 

Kübra Karasu