sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 18 Aralık 2021

Dune'un Yönetmeni Denis Villeneuve, Bir Bilim Kurgu Serisini Daha Beyaz Perdeye Taşıyor!

Rendezvous With Rama serisi film oluyor.

"Dune", "Prisoners" ve "Blade Runner: 2049" gibi filmlerin yönetmeni Denis Villeneuve, bilim kurgu türünün temel taşlarından olan, Arthur C. Clarke'ın bir bilim kurgu hikâyesinin uyarlamasını yönetmeye hazırlanıyor. Villeneuve, Alcon Entertainment için "Rendezvous With Rama"yı yönetecek.



The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Alcon Entertainment'ın ortak CEO'ları Broderick Johnson ve Andrew Kosove de yapımcı koltuğunda yer alacak. Ayrıca, Morgan Freeman'ın 1973 tarihli romanın haklarını elinde bulundurması nedeniyle kurucusu olduğu Revelations Entertainment da filmin yapımcısı olarak geçecek. 

Broderick Johnson ve Andrew Kosove, serinin ilk kitabı olan 'Rendezvous with Rama' için, "Bu, türün en zeki kurgu eserlerinden biri; cevapladığı kadar çok soru soruyor ve zamanımız için oldukça uygun bir çalışma. Arkadaşımız Denis'in olağanüstü duyarlılıkları ve özellikle bilim kurgu tutkusu esere mükemmel bir şekilde uyuyor. Bu eserin haklarını uzun zamandır elinde tutan Morgan Freeman ve Lori McCreary ile çalışacağımızdan dolayı da memnunuz" ifadelerini kullandı.