sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 24 Nisan 2022

Dungeons and Dragons Filminin Resmi Adı “Honor Among Thieves” Oldu!

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves geliyor. Başrolünde Chris Pine’ın yer aldığı yeni Zindanlar ve Ejderhalar’ın yeni filmi 2023’te vizyona girecek.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filmi yolda. Resmi adı da netleşen yeni Zindanlar ve Ejderhalar uyarlaması için hazırlıklar sürüyor.
Popüler fantazi rol yapma oyunu Dungeons & Dragons, şimdiye kadar üç film uyarlaması aldı. Dungeons & Dragons adıyla çıkan ilk film 2000’de vizyona girdi. Gişede oldukça kötü bir performans sergilemesine ve kötü eleştiriler almasına rağmen bu macerayı televizyon için yapılmış ve doğrudan DVD’ye özel hazırlanmış iki devam filmi takip etti.



Serinin ekrandaki kötü siciline rağmen 2015 yılında yeni Dungeons and Dragons filminin geliştirilme süreci başladı. 2019’da yönetmen arayışlarının sürdüğü macera 2020’de Koronavirüs pandemisi nedeniyle ilerleyemez oldu. Neyse ki yıl bitmeden başrolde Chris Pine’ın yer alacağı duyuruldu. Çekimler ise Mayıs 2021’de başladı.

Çekimlerin başlaması üzerinden neredeyse bir yıllık süreç geçmiş olsa da şimdiye dek filmden herhangi bir resmi görüntü veya fragman paylaşılmadı. Ancak sonunda Paramount, filmin resmi adını duyurdu. Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves (Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur) adı, kısa bir video eşliğinde paylaşıldı.

Mert Altun.