sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Aralık 2022

Dwayne Johnson Açıkladı: “Black Adam”ın Devam Filmi Gelecek mi?

James Gunn ve Peter Safran'ın DC Studios'a yönetici olarak gelmelerinin ardından çizgi roman stüdyosu için yeni bir başlangıcı işaret eden toplu bir sarsıntı karışıklıkları da beraberinde getirdi.

Bu yeni başlangıç evrenin sevilen karakterlerinin bazılarının da sonunu getirdi. İptal edilen yapımlar, artık karakteri canlandırmayacağı açıklanan oyuncular...

Dwayne Johnson, 15 yıllık mücadelenin ardından nihayet anti-kahraman destanı Black Adam'ı beyazperdeye taşıdı. Ama ne yazık ki bu Teth Adam'ı yakın zaman için son görüşümüz olacak gibi görünüyor. Hollywood yıldızı, hayranlarına Khandaq'ın koruyucusunun kaderi hakkında yeni bir açıklama paylaştı.

Johnson, "Tutkulu dostlarım, size karakterin yeni DC Universe'deki geleceği hakkında uzun zamandır beklenen bir Black Adam güncellemesi vermek istedim. James Gunn ve ben bağlantı kurduk. Black Adam hikaye anlatımının ilk bölümünde olmayacak. Ancak DC ve Seven Bucks, Black Adam'ın gelecekteki DC multiverse bölümlerinde kullanılabileceği en değerli yolları keşfetmeye devam etme konusunda anlaştılar" şeklinde açıkladı ve kararla ilgili olarak James ve DC liderleri tarafından alınan kararların "yaratıcı mercekleri aracılığıyla DU vizyonlarını temsil ettiğini" sözlerine ekledi.

Haber, hayranların Henry Cavill'in Man of Steel 2'sine resmi olarak veda etmesinden sonra geldi. Bunun yerine DC şefi Gunn, daha genç bir versiyonunun hikayesi üzerinde çalıştığını açıkladı. Ayrıca, Jason Momoa'nın son derece başarılı Aquaman rolüne geri dönmeyebileceğine dair yaygın bir söylenti vardı ve bu da tüm DC Evreninin yeniden biçimlendirildiği spekülasyonlarına yol açtı. Ancak Gunn, bir hayran tweet'ine yanıt vererek söylentilere hızla son verdi.

Kübra Karasu