sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 17 Ekim 2021

Dwayne Johnson’lı ‘’Black Adam’’ Filminden İlk Fragman Yayınlandı!


Dwayne Johnson'ın Black Adam'ı niyahet göründü.

On yılı aşkın bir geliştirme sürecinin ardından hayranlar, DC Comics'in anti-kahramanı ve Johnson'ın, Shazam'ın yeminli düşmanı olarak oynadığı uzun metrajlı filmi “Black Adam”ın ilk fragmanına kavuştular.

Dwayne Johnson, DC Comics süper kahramanlarını tanıtmak için tasarlanan sanal hayran etkinliği DC Fandome'u açmak için cumartesi günü fragmanı yayınladı. “Black Adam” filmi, Johnson'ın karakterinin yanı sıra Justice Society üyelerine de odaklanıyor: Özel metal kanatları sayesinde uçabilen Hawkman rolünde Aldis Hodge; Moleküllerini kontrol edebilen ve böylece boyutunu, yoğunluğunu ve gücünü değiştirebilen Atom Parçalayıcı olarak Noah Centineo; Rüzgarı kontrol edebilen Cyclone rolünde Quintessa Swindell ve Kader Miğferini takarken güçlü bir büyücüye dönüşen bir arkeolog olan Doctor Fate rolünde Pierce Brosnan!



Johnson, filmin ilk fragmanının gösteriminden önce, "Bu film, bu evren benim için çok uzun bir süredir devasa bir tutku projem oldu. Film, hiç şüphesiz, parçası olduğum en büyük aksiyon sahnelerinden bazılarına sahip." İfadelerini kullandı. Yönetmenliği Jaume Collet-Serra yaptığı, senaryosunu ise Rory Haines, Sohrab Noshirvani ve Adam Sztykiel'in yazdığı “Black Adam” filmi, 29 Temmuz 2022'de vizyona girecek.

Fragmanı izlemek için: