sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 18 Temmuz 2022

Ecrin Su Çoban Başrollü "Masal Şatosu: Gizemli Misafir" Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Masal Şatosu’nun merakla beklenen devam filmi Masal Şatosu: Gizemli Misafir'in ilk fragmanı izleyiciyle buluştu.

Minik sinemaseverlerin ve ailelerin favorisi Masal Şatosu'nun devam filmi bu Ağustos'ta sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Film yine sihirli bir dünyanın kapısını aralayarak hayranlarını sürprizlerle dolu yeni bir maceraya sürükleyecek.

Başrolünde sevilen oyuncu Ecrin Su Çoban’ın yer aldığı Masal Şatosu: Gizemli Misafir'in çekimleri geçtiğimiz haftalarda Antakya’da tamamlanmıştı. Yönetmenliğini Burak Kuka’nın senaryoyu Erçin Sadıkoğlu’nun üstlendiği film, Ecrin Su Çoban'ın canlandırdığı Neşe ve arkadaşları izleyicileri bu kez masal diyarına götürecek.

Masal Şatosu: Gizemli Misafir'in Konusu

Neşe ve arkadaşları ışıl ışıl süsledikleri evlerinde parti hazırlığındayken, bir misafir tarafından kapıları çalınır. Kimsenin tanımadığı bu çocuk, masal diyarından gelen ve hafızası bir hata ile silinen bir prenstir. Sihirli misafirleri Prens, masal diyarının neşesidir ve onun Dünya’da kaldığı her an masal diyarına mutsuzluk hakim olacaktır. Neşe ve arkadaşları hiç bilmedikleri mistik ortamları keşfederken, maceradan maceraya atılarak Prens’i ait olduğu yere göndermek ve masal kahramanlarının neşesini geri kazandırmak için aksiyon ve eğlence dolu bir serüvene atılırlar. 

Masal Şatosu: Gizemli Misafir, 12 Ağustos'ta sinemalarda!

Fragman

Kübra Karasu