sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 18 Nisan 2022

Ed Harris Başrollü "Downtown Owl"un Kadrosuna "Snake Eyes" Yıldızı Katıldı!

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Henry Golding, Downtown Owl filminin kadrosuna dahil oldu.

Dowtown Owl'un kadrosuna yeni dahil olan Snake Eyes yıldızı Henry Golding'in filmde oynayacağı karakter henüz açıklanmadı. Filmde Golding'e geçen hafta duyurulan Lily Rabe, Ed Harris, Vanessa Hudgens, Finn Wittrock, Jack Dylan Grazer ve August Blanco Rosenstein katılacak.

Yeteneklerini kamera arkasına da taşıyacak olan Lily Rabe, senaryoyu yazan yardımcı yönetmen Hamish Linklater ile birlikte filmin yönetmen koltuğunda oturacak. Hikayesi Chuck Klosterman'ın aynı adlı romanından uyarlanan Downtown Owl izleyicileri, 1983'de Kuzey Dakota'daki kurgusal ülke olan Owl kasabasına götürecek.


Henry Golding

Orijinal hikaye, bir kar fırtınası sırasında hayatları birbirine bağlanan Owl'daki üç farklı karakterin hayatlarını takip ediyor. Üç kişinin arasında; yerel kahve dükkanında arkadaşlarıyla takılmaktan, hayatın basit zevklerine düşkün olmaktan hoşlanan Horace adında yaşlı bir beyefendi, lisesinin yedek oyun kurucusu olarak yer alan düşünceli ve ciddi bir genç Mitch ve bölgede tamamen yeni olan İngilizce öğretmeni Julia yer alıyor. Film versiyonunun hikayeye ne kadar bağlı kalacağı henüz bilinmiyor.

Grammy Ödüllü müzisyen T Bone Burnett, filmin müziklerini üstleniyor. Bob Dylan'ın 1970'lerdeki çalışmalarını sevenler, Burnett'i baş gitaristi olarak tanıyacaktır. Film tarafında ise müzisyenin çalışmaları O BrotherWhere Art Thou?Cold Mountain ve Walk the Line gibi projelerde duyulabilir. 

Downtown Owl'un çekimlerinin şuanda Minnesota'da başladığı bilinse de filmin henüz vizyon tarihi açıklanmadı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu