sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Ocak 2022

Ediz Hun Başrollü "Şöhretler Okulu" Filminin Galası Yapıldı!

Başrolünde Yeşilçam'ın efsane ismi Ediz Hun'un yer aldığı iddialı aile filmi Şöhretler Okulu'nun galası yapıldı.

Adnan Önal tarafından yazılan ve yönetilen filmde Kaçak Gelinler, Recep İvedik, Kardeş Payı gibi yapımlarla adını duyuran Berna Üçkaleler de başrolde. Filmin oyuncu kadrosunda Türkiye’nin sevilen çocuk oyuncularından Nisa Sofiya Aksungur, Revna Çolak, Doruk Yılmaz, Ada Şahin, Beren Şenol, Baran Tuğra Genç, Çınar Yükçeker, Metehan Parıltı, Cemre Demircan da yer alıyor. Filmde ayrıca Yılmaz Vural'ın da sürpriz bir rolle karşımıza çıkması bekleniyor.



Yapımcılığını CNS Productions'ın üstlendiği Şöhretler Okulu'nun galasında oyuncular duygularını dile getirdi. Filmin başrolü usta oyuncu Ediz Hun, "Güzel bir film çektik. Küçük sanatçı yavrularımız sayesinde bu film değer kazanacak. İnşallah başka filmlerde de onlarla birlikte çalışma fırsatı bulabiliriz." ifadelerini kullanırken, Berna Üçkaleler ise "Ediz Hun'la birlikte çalışmanın heyecanını tarif edemem. Güzel bir film ortaya çıkardık. Umarım herkes beğenir." açıklamasını yaptı.

Filmin yönetmeni Adnan Önal ise konuşmasında "Filmle ilgili teşekkür edeceğim çok kişi var. Herkes uyum içinde çalıştı. Güzel bir aile ve çocuk filmi çıkarttık ortaya." ifadelerine yer verdi.

2022 yılının iddialı aile filmlerinden biri olan Şöhretler Okulu, çocuk olmanın ve çocuk kalabilmenin güzelliklerini anlatıyor. Film, bu cuma (21 Ocak) vizyona girecek.



Şöhretler Okulu Filminin Konusu

Kemal öğretmen (Ediz Hun) kızını tek başına büyütmek zorunda kalmıştır. Bu süreçte kızının eğitimine yüklenip onun oyun arkadaşı olmayı kaçırmıştır. Deniz öğretmen (Berna Üçkaleler) ise babasının küçükken onunla iş yoğunluğundan ilgilenememesinden şikayetçidir ve Kaktüs Koleji’ni ele geçirip satmayı planlamaktadır. Kemal öğretmen hem kızı ile kaçırdığı zamanı geri kazanmak hem de çocuklarımızın her birinin ne kadar değerli özel insanlar olduğunu kızına kanıtlamak için okullar arası festivali bahane ederek Deniz öğretmene bir yarış teklif eder. Deniz öğretmen yarışmayı kazanacağından emin olduğundan, hemen bu yarışma teklifini kabul eder. Ancak Popstar, Atom, Arabesk, Messi, Oburix, Ayaklı Gazete, Hack-i Can, Organiz ve Einstein’den oluşan çocuklar takımı işin rengini kökünden değiştirecektir.