sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Fragmanları 21 Eylül 2021

Ekim'de Vizyona Girecek Olan "Cadılar Bayramı Öldürür" Filminden Son Fragman!

Universal, bizi Haddonfield kasabasına ve Laurie Strode'u (Jamie Lee Curtis), kızı Karen'ı (Judy Greer) ve onu gördüğü 2018 "Cadılar Bayramı" olaylarının sonrasına götüren Halloween Kills'in son fragmanını yayınladı. Torunu Allyson (Andi Matichak), Michael Myers'ın pençelerinden kıl payı kurtulmuştu. Ancak itfaiye Laurie'nin güvenli evindeki yangını söndürmek için ortaya çıktığında, Myers'ı öfkesiyle devam etmesi için serbest bıraktılar. 

Yeni üçlemenin ilk "Cadılar Bayramı" filmi daha küçük ölçekliyken devam filmi olan Halloween Kills'de (Cadılar Bayramı Öldürür), tüm Haddonfield kasabası savaşa yardım etmek için hayatta kalanlarla birlikte Michael Myers'a karşı savaşacak.



Jamie Lee Curtis, Judy Greer ve Andi Matichak'a ek olarak Halloween Kills'de, ikonik seriden birkaç karakter daha geri dönecek. Anthony Michael Hall yetişkin bir Tommy Doyle olarak karşımıza çıkacak ve Kyle Richards 1978 filminden Lindsey Wallace rolünü tekrar oynayacak. Nancy Stephens ayrıca Dr. Loomis'in eski asistanı Marion Chambers olarak seriye geri dönenler arasında.

2018'de çıkan "Cadılar Bayramı" filminin gişe başarısının ardından, iki devam filmi duyurulmuştu: 15 Ekim 2021'de çıkacak olan Halloween Kills ve 14 Ekim 2022'de vizyona girmesi planlanan üçüncü film Halloween Ends. Üçlemenin tamamı, daha önce bu tür filmleri yöneten David Gordon Green tarafından yönetiliyor. Hem Halloween Kills hem de Halloween Ends, Green, Danny McBride ve Scott Teems tarafından kaleme alındı.

Halloween Kills (Cadılar Bayramı Öldürür) Son Fragman



Kübra Karasu