sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 30 Ekim 2021

Eleştirmenler Marvel’ın ‘’En Kötü’’ Filmini Seçti: ‘’Eternals’’ Vizyona Girmeden Unvanın Sahibi Oldu!

Vizyonda yerini almasına sayılı günler kala Marvel’ın son filmi Eternals, eleştirmenler tarafından kötü yorumlar almaya başladı. Ayrıca film Rotten Tomatoes’de bugüne kadarki en kötü puanı aldı.

Filmi izleyen eleştirmenlerin ilk izlenimleri, Eternals’ın görsel zenginliğe ve kaliteli oyunculuklara sahip olduğu yönünde. Ancak eleştirmenlerin asıl odaklandığı nokta; filmin senaryo açısından zayıf olması. Eleştirmenler, Eternals’ın Marvel evreninin diğer filmlerinde işlenen konulara kıyasla sönük kaldığını düşünüyor. Bu durum, Eternals’ı Marvel’ın bugüne kadar çıkardığı en kötü film haline getirdi.



Rotten Tomatoes skoru %63 olan Eternals, The Incredible Hulk (%67) ve Thor: The Dark World (%66) filmlerinin de gerisine düşerek Marvel’ın şimdiye kadarki en düşük Rotten Tomatoes skoru alan filmi oldu.



Eternals’ın oyuncu kadrosunda bakıldığında birçok ünlü ve ödüllü oyuncu yer alıyor. Aynı zamanda filmin yönetmeni de Oscar Ödülü alan Chloe Zhao. Fakat kadronun bu kadar güçlü olması filmi kurtaramadı. Filmin süresinin 2 saat 37 dakika olması da olumsuz görüşlerin gelmesine neden oldu. Her ne kadar süresi fazla olsa da eleştirmenler hikâyeyi etkileyici bulmadıklarını öne sürüyor. Eternals için 200 milyon dolar para harcayan Disney ve Marvel’ın bu eleştirileri hoş karşılamayacağı ön görülebilir

Eternal, 5 Kasım’da vizyonda yerini alacak.