sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Haziran 2022

Elizabeth Olsen, "X-Men"de Yer Almak İstediğini Açıkladı!

Marvel filmlerinin Wanda'sı Elizabeth Olsen, X-Men'de yer almak istediğini açıkladı.

Elizabeth Olsen, Wanda karakteri ile; Avengers filmlerinin yanı sıra bu yıl vizyona giren Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ta sa karşımıza çıkmıştı. Wanda Maximoff yani Scarlet Witch, mevcut MCU kadrosundaki en güçlü "Avenger"lardan biri. WandaVision ve Doctor Strange devam filmindeki olayların ardından hayranlar Olsen'in başka bir Marvel projesine dönüşünü sabırsızlıkla bekliyor. Oyuncu, Good Morning America ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda sıradaki filminin ne olacağıyla ilgili konuştu.

Wanda'nın muhtemel dönüşünün bir sonraki Disney+ dizisi Agatha: House of Harkness olması bekleniyor. Olsen, GMA'ya konuyla ilgili şunları söyledi: "Her ikisinin de bir parçası olmayı çok isterim. Kimse bana bir şey söylemiyor ve ben bunda kötü olduğum için bir sır bile saklamıyorum. Geleceğim hakkında hiçbir şey bilmiyorum."



Yine de Olsen, olası bir X-Men projesiyle ilgileneceğini de söylüyor. Marvel Studio başkanı Kevin Feige, mutantların er ya da geç MCU'ya geleceğini açıklamıştı. Olsen'in karakteri Wanda gerçekten de çizgi romanda bir mutanttır, House of M hikayesi de kısmen WandaVison'a uyarlanmıştır. Bu nedenle oyuncunun X-men hikayelerine meyilli olması da doğal. Olsen, "Eğer X-Men'i geri getireceksek, orada olmak isterim! Ancak henüz gerçek bir planım yok. Bir noktada Kevin Feige ile bunu konuşacağım için çok heyecanlıyım." dedi.

Oyuncu daha önce New York Times'a rolünü yeniden canlandırma konusunda, "Sanırım yapardım. Ama gerçekten iyi bir hikaye olması gerekiyor." açıklamasını yapmıştı.