sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Ekim 2021

Emilia Clarke ve Chiwetel Ejiofor Bilim Kurgu Romantizmi "The Pod Generation"da Başrolde!

Emilia Clarke ve Chiwetel Ejiofor, Sophie Barthes'ın yönettiği yeni bilim kurgu romantik komedi filmi The Pod Generation'da rol alacak.

Variety'nin haberine göre, The Pod Generation, bebeklerin ayrılabilir bölmelerde üretilebileceği ve her iki ebeveynin de hamileliğin sevinçlerini (ve acılarını) paylaşmasına izin veren yakın gelecekteki bir dünyada geçiyor.

The Pod Generation'da Ejiofor, yapay zekanın dünyadaki doğal olan her şeyi yavaş yavaş değiştirdiği bir dünyaya güvenmeyen bir botanikçi olan Alvy'yi oynayacak. Bununla birlikte, Alvy, Clarke'ın canlandırdığı ortağı Rachel ile bir aile kurmasına izin vereceğinden, bebeklerin kapsül nesline bir şans vermeye hazır. Rachel'ın çalışması, çifte kurgusal teknoloji devi Pesagus tarafından geliştirilen yeni teknolojiyi deneme fırsatı verir ve bu elbette bazı garip durumlara yol açacaktır.



The Pod Generation, romantik bir komedi olmasının yanı sıra, izleyicilere teknolojinin gerçek dünyadaki doğal süreçlerin yerini nasıl aldığını tartışmasını sağlamayı hedefliyor. The Pod Generation'ın yapımcı şirketi MK2 Films'in genel müdürü Fionnuala Jamison'a göre film, "rahim metalaştıktan sonra sırada ne var?" gibi teknolojinin bizi nereye götürdüğüne dair etik soruları gündeme getirecek.

HBO'nun Game of Thrones dizisindeki Daenerys rolüyle tanınan Clarke, Václav Marhoul tarafından yönetilen biyografik filminde Joseph McCarthy'nin karısını oynayacak. Clarke ayrıca yaklaşmakta olan Disney+ dizisi Secret Invasion'da açıklanmayan bir rolle Marvel Sinematik Evreninin bir parçası olacak.

The Pod Generation'ın henüz bir çıkış tarihi yok ancak çekimlerin Mart 2022'de başlaması bekleniyor.

Kübra Karasu