sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Temmuz 2022

Erkan Petekkaya Başrollü "Filme Gel"in Çekimleri Başladı!

Senaristliğini ve yönetmenliğini İhsan Taş’ın üstlendiği Filme Gel'in çekimleri Çanakkale’de başladı.

120 kişilik teknik ekip ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin başrollerini Erkan Petekkaya, Fırat Doğruoğlu, Levent Ülgen, Çiçek Dilligil ve Tolga Güleç gibi sevilen isimler paylaşıyor. 



Filme Gel'in oyuncu kadrosunda ayrıca Aslıhan Karalar, Orçun Kaptan, Deniz Hamzaoğlu, Metin Yıldırım, Metin Keçeçi, Burak Kaya, Vahdet Çakar, Gülsüm Alkan, Kadir Gültekin, Gülşah Yaprakçı, Aras Özdoyran, Rüya Coriç, Ece Baykal, Kerem İçyer ve Tolga Öz de yer alıyor. 

Kaçış 1950, Temel ile Dursun İstanbul’da, Parayı Bulduk ve Dedemin Gözyaşları filmlerine de imza atan İhsan Taş yeni filmiyle ilgili, “Yakaladığım çıkışı bu filmle sürdürmek istiyorum. Film için uzun bir ön hazırlık çalışmasının ardından sete çıktık. Kostümünden mekanlara, sanattan tekniğe kadar birçok detay üzerinde titizlikle çalıştık.” açıklamasını yaptı.



Yapımcılığını Okan Karacan’ın üstlendiği film, üç kafa dengi arkadaşın sinema filmi çekme hayaliyle çıktıkları yolda yaşadıkları maceraları izleyiciyle buluşturacak. Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Kübra Karasu