sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 10 Nisan 2022

Eva Longoria'lı Romantik Komedi "Unplugging"den İlk Fragman Yayınlandı!

Debra Neil-Fisher'ın ilk yönetmenlik denemesi olan eğlenceli ve romantik komedi filmi "Unplugging"in resmi bir fragmanını yayınladı.

Filmin başrollerinde Eva Longoria ve Matt Walsh bulunduğu "Unplugging"in kadrosunda ayrıca; Nicole Byer, Al Madrigal, Lea Thompson, Brad Morris ve Keith David gibi oyuncular yer alıyor. Senaryosu da Matt Walsh ve Brad Morris tarafından kaleme alınan film, modern yaşamın ve teknolojinin getirdiği nedenlerle aralarındaki bağ zayıflayan bir çifti konu ediniyor.



Jeanine (Eva Longoria) ve Dan (Matt Walsh) Dewerson çifti, evliliklerini yeniden canlandırmak için kendilerine tavsiye edilen dijital detoksu yapmak için bir hafta sonlarını kırsal alanda geçirmeye karar verirler. Kendileri gibi teknoloji bağımlısı olan kızlarını da geride bırakarak yola çıkan çiftin teknoloji ve modern hayatın nimetleri olmadan mükemmel bir hafta sonu kaçamağı olarak başlayan tatili, hızla kontrolden çıkınca işler karışır. Bu ilginç hafta sonu kaçamağı kısa zamanda Jeanine ve Dan'i eve dönebilmelerinin tek yolunun birbirlerine güvenmek olduğunu keşfetmeye zorlar.

Filmin Nisan ayı içerisinde seyirciyle buluşması planlanıyor.

Fragmanı izlemek için: