sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Kasım 2021

Forest Whitaker, Eğitmen Doc Broadus olarak George Foreman Biyografisine Katıldı!

The Wrap'a göre, Godfather of Harlem yıldızı Akademi Ödüllü Forest Whitaker, iki kez dünya ağır siklet şampiyonu olan George Foreman hakkındaki isimsiz biyografiye katıldı.

Forest Whitaker'ın Foreman'ı boksla tanıştıran ve hem antrenörü hem de akıl hocası olacak olan Doc Broadus'u canlandıracağı bildirildi. Rol aslen geçen Eylül ayında trajik bir şekilde vefat eden Michael K. Williams tarafından doldurulacak şekilde ayarlandı. Film, Foreman'ın çocukluğundan 45 yaşında boks tarihinin en yaşlı ağır sıklet şampiyonu olmasına kadar olan yolculuğunu konu alıyor.

Forest Whitaker, 2022'nin başlarında çekimlere başlanacak olan projede sırasıyla Foreman ve Ali'yi oynayacak olan Khris Davis (Judas and the Black Messiah) ve Sullivan Jones (Halston)'a katılacak.



Filmin yönetmeni George Tillman Jr. (The Hate U Give) Whitaker'ın oyuncu seçimi hakkında The Wrap'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Forest ile çalışmaktan heyecan duyuyorum. Onunla çalışmak istedim, yeteneklerinden ve geniş iş hacminden çok ilham alıyorum. George Foreman'ın inanılmaz gerçek hikayesini anlatmak için bu yolculuğa çıkarken, ikonik Doc Broadus rolünü oynamak için kadromuza katılmasından heyecan duyuyorum."

Senaryo Frank Baldwin ve Tillman tarafından, orijinal senaryo ise Dan Gordon tarafından yazılmıştır. Peter Guber ve David Zelon projede yapımcı olarak görev yapacak.

Filmin şimdilik 24 Mart 2023'te vizyona girmesi planlanıyor. 

Kübra Karasu