sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 04 Kasım 2021

Gal Gadot, Disney'in "Pamuk Prenses" Filminde Kötü Kraliçe'yi Oynayacak!

Deadline'ın haberine göre Gal Gadot, Disney'in Snow White (Pamuk Prenses) canlı aksiyon uyarlamasında Evil Queen'i (Kötü Kraliçe) oynamak için son görüşmelerde bulunuyor.

Pamuk Prenses'in bu uyarlaması Marc Webb (500 Days of Summer, The Amazing Spider-Man) tarafından yönetilecek ve prodüksiyona 2022 yılında başlanacak. La La Land ve The Greatest Showman'ın söz yazarları Benj Pasek ve Justin Paul, film için yeni şarkılar yazacak.



Pamuk Prenses, Disney'in yapım aşamasındaki birçok canlı aksiyon uyarlamasından sadece biri. David Lowery'nin yönettiği Peter Pan & Wendy, önümüzdeki yıl Disney+'a gelecek. Ayrıca 2023 için planlanan, Halle Bailey, Melissa McCarthy ve Javier Bardem'in rol alacağı Rob Marshall'ın "Küçük Deniz Kızı" da bu filmlerden biri. Ayrıca yakın gelecekte Jon Favreau'dan bir Jungle Book devamı, Barry Jenkins'ten bir Lion King prequel'i ve Robert Zemeckis'den Pinocchio'su da gelecek.

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, ilk uzun metrajlı animasyon filmi olduğu için 1937'de gösterime girdiğinde dönüm noktası olmuştu. Amerikan Film Enstitüsü, filmi en iyi 100 Amerikan filminden biri ve tüm zamanların en iyi animasyon filmi olarak nitelendirdi. Film, 1989'da National Film Registry'ye seçildi. Pamuk Prenses'in Disney için ne kadar önemli olduğu düşünülürse, bu filmi daha önce yeniden çekmeye çalışmamış olmaları neredeyse şaşırtıcı.

Kübra Karasu