sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 08 Kasım 2021

Gal Gadot, "Wonder Woman 3"te Beraber Rol Alacağı Lynda Carter Hakkında Konuştu!

The Hollywood Reporter ile yakın tarihli bir röportajda yıldız Gal Gadot, yakında çıkacak olan Wonder Woman 3'te orijinal Wonder Woman oyuncusu Lynda Carter ile çalışmanın nasıl olduğunu anlattı. Carter, geçen yılki Wonder Woman 1984'ün sonunda çok kısa bir süreliğine filmde yer almıştı.

Gal Gadot'a göre, o ve Lynda Carter, 2017'deki Wonder Woman'dan bu yana yakın bir ilişki geliştirdiler ve ikisinin gelecek devam filminde daha da fazla bir araya gelmesi çok cesaret verici. Gadot, Carter ile çalışmayı, "Her şeyden önce, Lynda, Wonder Woman olarak rol aldığım ilk andan itibaren bana akıl hocalığı yaptı. Her zaman oradaydı, benimle konuşuyor, bana ipuçları veriyor ve her şeyi yapıyordu. O, Patty ve benim yaptıklarımızın gerçek bir şampiyonu ve o kadar harikaydı ki onu son filme ve şimdi üçüncü filme getirmek için doğru fırsatı bulmayı başardık. Bu sefer daha da iyi. Onu çok seviyorum." sözleriyle açıkladı.



Gadot ilk başta Diana Prince/Wonder Woman olarak rol aldığında pek çok karşı çıkan vardı, bu yüzden Carter'ın cesaretlendirilmesi ve desteklenmesi genç oyuncu için hoş bir sürpriz olmalıydı. Jenkins üçüncü bölümü yönetmek için geri dönecek. Warner Bros., Wonder Woman 1984'e COVID-19 pandemisine yanıt olarak verilen hibrit gösterimin aksine, filme geleneksel bir sinema gösterimi verileceğini doğruladı. Üçüncü film için Gadot, ilk iki bölümde geçmişin doğru bir şekilde işlendiğine inanarak, filmin günümüzde geçmesini istediğini bildirdi.

Kübra Karasu