sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Ocak 2023

"Galaksinin Koruyucuları Vol. 3"ten Adam Warlock'lu Yeni Kare!

Marvel, Guardians of The Galaxy serisinin üçüncü filminden yeni bir görsel yayınladı.

Yeni görüntü, çizgi romanlarda zengin ve karmaşık bir geçmişe sahip, genetiğiyle oynanmış bir karakter olan Adam Warlock'u (Will Poulter) gösteriyor. Thor: The Dark World'deki post-credits sahnesinin ardından Adam Warlock'un Marvel Sinematik Evreni'ne gelişi bekleniyordu.

Warlock'un filmdeki hikayesi çizgi romanlardan tamamen farklı olacak. Çizgi romanlarda Ayesha, Warlock'un kadın versiyonudur, ancak Warlock filminde, koruyucuları yok etmek için Sovereign olarak bilinen genetiğiyle oynanmış bir uzaylı ırkının egemen lideri ve baş rahibesi Ayesha tarafından yaratılmıştır. 

Yönetmen James Gunn, Warlock'u oynamak için neden Poulter'ı seçtiğini de ele aldı: “Genç birini istedim ve sadece bu film için değil, Marvel'ın gelecekte Adam Warlock'u kullanacağı şey için hem dramatik hem komedi yönü olan birini istedim. Gerçekten önemli bir karakter olabilir.”

Galaksinin Koruyucuları Vol. 3 yıldız Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper ve Sean Gunn'dan oluşan kadrosuyla 5 Mayıs 2023'te gösterime girecek.

Yeni Kare



Kübra Karasu