sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 21 Ocak 2022

Genç Oyuncu 2022 Yılına da Ödülle Girdi

Türk Sineması’nda, Kadir İnanır’ın tahtına aday gösterilen Trabzonlu genç sinema, dizi ve reklam oyuncusu Emirhan Öztürk, 2022 yılına ödülle girdi. "En iyi çıkış" yapan genç oyuncu olarak dikkat çeken 20 Yaşındaki Emirhan Öztürk, 2 yılda 3 ödül alarak gelecek için de umut vaat etti.

Eğitimini Trabzon'da tamamlayan ve oyunculuk tutkusu ile İstanbul'a gelen Öztürk, kısa sürede kariyerine yeni bir ödül daha ekledi. İmaj Magazin Sanat Ödülleri Töreni'nde kariyerinin 3. ödülünü alan Öztürk, ”Ben bu ödülleri mesleki motivasyon anlamında çok önemsiyorum. Bir şarkıcı ne kadar çok alkış alırsa sahnede o kadar çok coşar. Sinema ve dizi dünyasının alkışı ise gişe, reyting ve bu ödüllerdir. Beni bu ödüle layık gören İmaj Magazin Sanat Yönetmeni Gündüz Şutanrıkulu’na ve jüri üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni bir yıl ile yeni dizi ve sinema projeleri başlayacak.2022 yılında İstanbul dışında çekilecek 2 dizi ve 3 sinema filmi projesi var. Tek dileğimiz ülkemizin ve dünya insanlığının bu virüs salgınından bir an evvel kurtulması.” dedi.



18 Yaşında kameralar karşısına geçen ve Arka Sokaklar, Çukur, Savaşçı, Payitaht Abdülhamid, Akif, Yemin ve Arap dizilerinde rol alan Öztürk, Şeflerin Şefi, Aydınlık Uzak Değil isimli sinema filmleriyle de dikkat çekti.

Öztürk'ün en büyük şanssızlığı ise 11 Mart 2020 yılında ülkemizde de görülen ve sinema, dizi sektörünü de olumsuz etkileyen koronavirüs salgını oldu. Pandemi ile mücadele kapsamında 2020 yılının ilk yarısında zaman zaman tam kapanma günleri yaşanmıştı. O nedenle de film çekimleri zorunlu olarak askıya alınmıştı.1 Temmuz 2020’de başlayan normalleşme ile birlikte sinema ve dizi sektörü de canlandı. Pandemi döneminde Trendyol reklam filminde oynayan Öztürk, Paşa Döner,18 Mart Çanakkale isimli reklam filmleri ile Arap isimli belgesel film ve sanatçı Sait Gezici’nin Ölsem de Olur şarkı klibinde de yer aldı. Öztürk’ün en büyük ideali ise Kenan İmirzalıoğlu ile aynı film yada dizide yer almak. Kadir İnanır’ın tahtına aday gösterilmesini ise büyük bir onur olarak kabul ediyor.