sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 31 Ekim 2022

Gerard Butler Başrollü “Plane” Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Gerard Butler başrollü yeni aksiyon filmi Plane filminin fragmanı izleyiciyle buluştu.

Filmde, fırtına nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kalan bir uçak pilotunun doğal bir tehlikeden kurtulduğunu gösterecek ama başka bir tehlike onları beklemektedir. Çünkü bir savaş bölgesinin ortasında kalırlar ve silahlı adamlar yolcuları rehin almaya hazırdır.

Plane'in fragmanı hepimizin beklediği şeyi ortaya koyuyor: baştan sona gerilim dolu bir yolculuk olacak. Uçak kazası medyasının bir başka ikonik parçasını hatırlatan fragman, LOST'un "birlikte hayatta kal, yalnız öl" mantrasından alıntı yaparak açılıyor. Tony Goldwyn, yolcuları emniyete almak için bir plan hazırlar. Butler, yolcuları yerel bir milisten kurtarmak için kaçak bir yolcuyla birlikte çalışmak zorunda kalır.

İlk olarak 2019'da duyurulan Plane filminin çıkışı biraz zaman aldı ve COVID-19 pandemisinin kesinlikle bunda önemli rol oynadı. Plane kadrosunda ayrıca Mike Colter (Evil), Daniella Pineda (Jurassic World Dominion), Yoson An (Mulan), Remi Adeleke (Transformers: The Last Knight), Haleigh Hekking (Action Royale), Lilly Krug, Joey Slotnick, Oliver Trevena (While We Sleep) ve Kelly Gale yer alıyor.

Plane, 27 Ocak'ta sinemalarda.

Fragman

Kübra Karasu