sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Mart 2023

Gerilim Filmi "Becky"nin Devamı "The Wrath of Becky"den Fragman!

Becky, yakında çıkacak olan devam filmi The Wrath of Becky ile ailesini savunan kadın kahraman olarak yeniden izleyiciyle buluşacak.

Gişede beklediğini alamayan ilk filmin vizyona girmesinden bu yana üç yıl geçti. Devam filmi The Wrath of Becky'de, Lulu Wilson başrolü yeniden canlandırmak için geri dönüyor. Fragmanın da gösterdiği gibi karakter, son gördüğümüz zamana kıyasla artık büyüdü. Becky, Seann William Scott'ın canlandırdığı Noble Men adlı yeni bir düşmana saldığı öldürücü içgüdülerini keskinleştirmiş durumda.

Orijinal 2020 filmine benzer bir temada ilerleyen The Wrath of Becky, Becky'nin yetim kalmasına neden olan ilk filmdeki olayların iki yıl sonrasını konu alacak. Filmde ayrıca Denise Burse, Jill Larson, Courtney Gains, Michael Sirow, Aaron Dalla Villa, Matt Angel ve Kate Siegel de yer alacak. Gerilim filmi Matt Angel ve Suzanne Coote tarafından kendi yazdıkları senaryodan yönetiliyor. 

The Wrath of Becky dünya prömiyerini Mart ayında 2023 SXSW Film Festivali'nde yapacak. Film sinemalarda ise 15 Eylül'de vizyona girecek.

Fragman

Kübra Karasu