sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Eylül 2021

"Ghostbusters: Afterlife" Posterleri Yeni Mürettebatı ve Yenilenmiş Ecto-1'i Tanıtıyor!

Ghostbusters: Afterlife (Hayalet Avcıları: Öteki Dünya), COVID-19 ile ilgili bir takım gecikmenin ardından nihayet bu sonbaharda vizyona giriyor. Merakla beklenen devam filminin heyecanını artırmak için Columbia Pictures, yenilenmiş Ecto-1'ı gösteren iki yeni posterle yeni mürettebatını da tanıtıyor.



İkonik Ghostbusters logosunun yer aldığı ilk poster, eskimeyen ihtişamıyla yıldız Paul Rudd'ı ve bilimkurgu maceralarıyla tanınan Finn Wolfhard'ı öne çıkarıyor. İkisi, Mckenna Grace, Logan Kim ve Celeste O'Connor ile birlikte, üstlerinde ürkütücü bir mavi-yeşil fırtına patlarken, bir mısır tarlasının ortasında paslı arabanın etrafında duruyorlar. Grace'in Phoebe'si, orijinal Ghostbusters tarafından ruhları yakalamak için kullanılan mobil bir proton paketi taşırken, Wolfhard'ın Trevor'ı da sırtında bir tane taşıyor.



Trevor ve Phoebe'nin taşındığı küçük Ortabatı kasabasına getirilen yıkıma çok daha fazla odaklanan ikinci posterde grup yine Ecto-1'in etrafında. Fakat bu sefer arkaları dönük bir şekilde mavi-yeşil fırtınaya bakıyorlar. Küçük Summerville kasabasında renkli şimşekler çakıyor. 

Ghostbusters: Afterlife ayrıca Carrie Coon'u canlandırıyor ve orijinal Ghostbusters yıldızları Bill Murray, Dan Akroyd, Ernie Hudson ve Sigourney Weaver'ın da izleyiciyle yeniden buluşacak. Senaryoyu Gil Kenan ile birlikte yazan Jason Reitman'ın yönettiği film, 19 Kasım'da yalnızca sinemalarda gösterime girecek.

Kübra Karasu