sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Aralık 2022

Gonca Vuslateri & Gürgen Öz Başrollü "Her Şey Dahil" Filminden Yeni Klip Yayınlandı!

Yarın sinemalarda vizyona girecek Her Şey Dahil filminden yeni klip izleyiciyle buluştu.

Danimarka’daki kriyo bankasında farklı donörlerden dünyaya gelmiş birbirine hiç benzemeyen üç kardeş Faruk, Ayhan ve Kasım’ın kendilerine miras kalan Ege koyunda bir tatil köyü kurmaya karar vermesi ile yaşananları konu alan bu renkli komedi filminin kadrosunda Gürgen Öz, Gonca Vuslateri, Hakan Bilgin, Kaan Yılmaz, Aslı Bankoğlu, Tuncay Beyazıt, Yağmur Ün, Nikki Wild, Özgün Bayraktar, Rüya Coriç, Hazal Erişkin, Gökhan Tevek yer alıyor.



Filmin yönetmen koltuğunda oturan Hakan Eser senaryoyu Şeyda Delibaşı ile birlikte kaleme aldı. Sacro Film imzasını taşıyan filmin yapımcılığını Metin Özcan ve Hande Alpaslan üstleniyor.

Her Şey Dahil Filminin Konusu

Danimarka’daki kriyo bankasında farklı donörlerden dünyaya gelmiş bekar evinde geçinen üç kardeş Faruk, Ayhan ve Kasım, dedelerinden kalan mirasla bakir bir Ege koyunun tapusunu almaya çok yaklaşır. Kardeşler ödenmesi gereken son iki taksidi denkleştirmek için koyda bir tatil köyü açmaya karar verir. Faruk, Ayhan ve Kasım bu proje için seferber olurken, Faruk tesadüfen tanıştığı yazar Fulden’i de açılışa davet eder. Organik ve doğal bir tatilin hayalini kuran müşteriler koya geldiklerinde hiçbir şeyin vaat edildiği gibi olmadığını görünce ortalık fena karışır. Faruk ve Fulden arasında yaşananlar da tüm bu karmaşaya tuz biber ekecektir…

Klip