sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 18 Kasım 2021

Gonca Vuslateri & Gürgen Öz Başrollü İddialı Komedi Filmi "Her Şey Dahil"in Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Başrollerinde Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri'nin yer aldığı, merakla beklenen komedi filmi "Her Şey Dahil"in 25 Şubat'ta vizyona gireceği açıklandı.



"Her Şey Dahil"in çekimleri Datça’da gerçekleşti. Hakan Eser’in yönetmen koltuğunda oturduğu iddialı komedi filmi, sperm bankası aracılığı ile farklı donörlerden dünyaya gelen 3 kardeşin miras sonrası başına gelenleri izleyiciyle buluşturacak.



Filmde Gonca Vuslateri ve Gürgen Öz'e Hakan Bilgin, Nikki Wild, Kaan Yılmaz, Eymen Kılıç, Tuncay Beyazıt, Rüya Coriç, Hazal Erişkin, Özgün Bayraktar ve Yağmur Ün gibi sevilen isimler eşlik etti. "Her Şey Dahil"in yapımcılığını Sacro Film Metin Özcan, kreatif yapımcılığını ise Hande Alpaslan üstleniyor.

Her Şey Dahil Filminin Konusu

Faruk, Ayhan ve Kasım, Danimarka'daki sperm bankası aracılığıyla farklı donörlerden dünyaya gelmiş üç kardeştir. Geçim sıkıntıları yüzünden girişmedikleri iş kalmamıştır. Bir gün dedelerinden onlara bir miras kalır. Bu miras bir koydur. Ancak dedeleri, koyu taksitle almıştır ve ödenmesi gereken son iki taksit vardır. Kardeşler, koyu tatil köyüne çevirerek para kazanıp borcu ödemeyi planlar. Ancak giriştikleri macerada başlarına gelmeyen kalmayacak, üzerinde çalıştığı romanı bitirmek için sessiz sakin bir yer arayan 'Hayalet yazar Fulden' de olanlardan nasibini alacaktır.

Kübra Karasu