sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Eylül 2022

Gonca Vuslateri & Gürgen Öz Başrollü Komedi Filmi "Her Şey Dahil"in Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Merakla beklenen yeni komedi filmi "Her Şey Dahil"in vizyon tarihi belli oldu.

Gürgen Öz, Gonca Vuslateri, Hakan Bilgin, Kaan Yılmaz, Aslı Bankoğlu gibi sevilen isimler yeni komedi filmi Her Şey Dahil ile izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Filmin yapımcılığını Sacro Film Metin Özcan, kreatif yapımcılığını ise Hande Alpaslan üstleniyor.

Her Şey Dahil'in çekimleri Datça’da gerçekleşti. Hakan Eser’in yönetmen koltuğunda oturduğu iddialı komedi filmi, sperm bankası aracılığı ile farklı donörlerden dünyaya gelen 3 kardeşin miras sonrası başına gelenleri izleyiciyle buluşturacak.



Geçtiğimiz aylarda film hakkında açıklamalar yapan Gürgen Öz, "Filmi Datça’da çok eğlenerek çektik. Gonca ile çok uzun süredir haberleşiyorduk, ‘Bir proje denk gelse çalışsak’ diye. Çok beğendiğim bir oyuncu. Keza beni sette de çok güldürdü. Karavanda mezdekelerle, Gonca’nın dansları, esprileriyle geçti. Biz çok eğlendik, seyircinin de eğleneceğini biliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Yılın iddialı komedi filmlerinden biri olan Her Şey Dahil, 9 Aralık'ta sinemalarda!

Konusu

Faruk, Ayhan ve Kasım, Danimarka'daki sperm bankası aracılığıyla farklı donörlerden dünyaya gelmiş üç kardeştir. Geçim sıkıntıları yüzünden girişmedikleri iş kalmamıştır. Bir gün dedelerinden onlara bir miras kalır. Bu miras bir koydur. Ancak dedeleri, koyu taksitle almıştır ve ödenmesi gereken son iki taksit vardır. Kardeşler, koyu tatil köyüne çevirerek para kazanıp borcu ödemeyi planlar. Ancak giriştikleri macerada başlarına gelmeyen kalmayacak, üzerinde çalıştığı romanı bitirmek için sessiz sakin bir yer arayan 'Hayalet yazar Fulden' de olanlardan nasibini alacaktır.

Kübra Karasu