sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 27 Ekim 2021

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (18 - 24 Ekim 2021)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 18 - 24 Ekim 2021 haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi.

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre, haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Burak Özçivit, Cem Yılmaz, Fahriye Evcen, Nedim Saban ve Engin Günaydın oldu. 

Kuruluş Osman dizisinin set çalışanları, Burak Özçivit’in kendilerine hakaret içerikli sözler söylediğini öne sürerek oyuncu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Özçivit ise hakkındaki iddialar için “Beni hepiniz tanıyorsunuz. Benim çizgim, duruşum belli. Bire bir beni ilgilendiren bir durum değil.” açıklamasını yaptı. Ünlü oyuncu 1.314 haberle haftanın en çok konuşulan ismi oldu.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın NFT dünyasına girişinin ardından ilk satışı da gerçekleşti. Cem Yılmaz'ın OpenSea'de yer alan NFT eserlerinden üçü için toplamda 7.03 ETH, yani yaklaşık 25 bin dolar ödendi. Yılmaz bu hafta 1.302 habere konu oldu.

Oğlu Karan'ın dünyaya gelmesinin ardından uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Fahriye Evcen, başrolünü Barış Arduç'la paylaşacağı TRT ekranlarında yayınlanacak olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Evcen geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan 3. oyuncusu oldu.

Tiyatro oyuncusu Kemal Kuruçay hayatını kaybetti. Acı haberi tiyatrocu Nedim Saban sosyal medya hesabından duyurdu. Saban geçtiğimiz hafta 1.014 habere konu oldu.

Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar, dijital platform Gain için çekilen komedi dizisi 10 Bin Adım’ın 2 sezon çekimlerinin başladığını instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdular. Günaydın haftanın en çok konuşulan 5. oyuncusu oldu.

TOP 50