sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 25 Nisan 2022

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (18 - 24 Nisan 2022)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 18 - 24 Nisan haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. Geçen haftanın sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Hülya Avşar, Kadir Doğulu ve İbrahim Selim oldu. 

Son olarak Masumiyet dizisinde rol alan Hülya Avşar, kendi yapım şirketinden yeni bir şarkı çıkarıyor. Avşar'ın Sen Aşk Mısın? adlı şarkısı dinleyicileriyle 29 Nisan'da buluşacak. Avşar haftanın en çok konuşulan ismi oldu.

Kadir Doğulu, eski rol arkadaşı Serra Arıtürk ile dini nikah kıydığı ve oyuncunun hamile olduğu iddialarının ardından ilk kez konuştu. Neslihan Atagül ile mutlu bir evlilik sürdüren Doğulu haberler hakkında, "Allah yardımcısı olsun o haberi yapanın. Bu soruyu bana değil, yapana sorun." diyerek kahkaha attı. Ünlü oyuncu haftanın en çok haber yapılan 2. ismi oldu.

Youtube'da yayınlanan programıyla adından sıkça söz ettiren İbrahim Selim'in bu haftaki konuğu kısa bir süre önce kanseri atlatan Canan Ergüder oldu. Selim haftanın en çok haber yapılan 3. ismi oldu.

TOP 50