sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 26 Temmuz 2022

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (18 - 24 Temmuz 2022)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 18 - 24 Temmuz haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. Geçen haftanın sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Cem Yılmaz, Hakan Ural ve Erdal Beşikçioğlu oldu. 

Cem Yılmaz, Bodrum tatilinde trafik kazası yaptı. Bir taksiyle çarpışan Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ünlü komedyen haftanın en çok haber yapılan ismi oldu.

Hakan Ural, babası Selçuk Ural’ın açıklamalarıyla birlikte yapılan haberlerin kişilik haklarını ihlal ettiği söyleyerek erişim engeli talebinde bulundu. Sulh Ceza Hakimliği, yapılan haberlerin basın özgürlüğü kapsamında olmadığı gerekçesiyle erişim engeli getirdi. Ural haftanın en çok haber yapılan 2. ismi oldu.

Erdal Beşikçioğlu'nun babası Bahattin Beşikçioğlu, bir süredir Alzheimer tedavisi gördüğü hastanede, organ yetmezliğine bağlı olarak yaşamını yitirdi. Beşikçioğlu haftanın en çok haber yapılan 3. ismi oldu.

TOP 50