sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 28 Mart 2022

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (21 - 27 Mart 2022)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 21 - 27 Mart haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. Geçen haftanın sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Engin Altan Düzyatan, İbrahim Selim ve Nejat Uygur oldu.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldızı Engin Altan Düzyatan, İngiltere dergisi SleekAsian tarafından yılın "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık görüldü. Düzyatan haftanın en çok haber yapılan oyuncusu oldu.

İbrahim Selim’in Zorlu PSM’nin YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı bu haftaya da damgasını vurdu. Selim haftanın en çok haber yapılan 2. ismi oldu.

Usta oyuncu Nejat Uygur'un yıllar önce sahnelediği "Süt Kardeşler" oyununu tiyatroseverlerle buluşturmak üzere Karadeniz turnesine çıkan Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler sette peş peşe yaşadıkları kazalar sonucu ölümden döndü. 2013 yılında aramızdan ayrılan usta Nejat Uygur ise haftanın en çok haber yapılan 3. ismi oldu.

TOP 50