sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

01 Kasım 2022

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (24 - 30 Ekim 2022)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 24 - 30 Ekim haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. Geçen haftanın sonuçları için tıklayınız.

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Necati Şaşmaz, Türkan Şoray ve Cem Yılmaz oldu. 

Kurtlar Vadisi serisinin yıldızı Necati Şaşmaz'ın fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı ve anjiyo olduğu iddia edilmişti. Kalp damarlarında tıkanıklık teşhisi nedeniyle damar açma operasyonu geçirdiği öğrenilen ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin ardından çalışmalarına döndüğü öğrenildi. Şaşmaz haftanın en çok haber yapılan ismi oldu.

Türk sinemasının usta oyuncularından Türkan Şoray, Mardin'de Açık Hava Sineması’nda sevenleriyle bir araya gelerek Kara Gözlüm filmini izledi. Şoray, haftanın en çok haber yapılan ikinci ismi oldu.

Cem Yılmaz, "Ayzek ile Bir Gece" filminin çekimlerinin başladığını duyurdu. Ünlü komedyen geçtiğimiz haftanın en çok haber yapılan üçüncü ismi oldu.

TOP 50