sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 02 Kasım 2021

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (25 - 31 Ekim 2021)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 25 - 31 Ekim 2021 haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi.

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre, haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Oktay Kaynarca, Hande Erçel, Ezgi Mola, Kerem Bürsin ve Pınar Deniz oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünü dört gözle bekleyen izleyiciye kötü haberi Oktay Kaynarca verdi. Sevilen oyuncu, sosyal medya hesabından dizinin devam etmeyeceğini söyleyerek hayranlarına veda etti. Kaynarca haftanın en çok haber yapılan ismi oldu.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, InStyle dergisine verdiği röportajda, kendisiyle ilgili merak edilenleri, annesini ve sevgilisi Kerem Bürsin'i anlattı. Son dönemin en popüler isimlerinden olan Hande Erçel hakkında geçtiğimiz hafta 776 haber yapıldı. Partneri Kerem Bürsin ise haftanın en çok konuşulan 4. ismi oldu.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Mustafa Aksakallı ile görüntülenen ünlü oyuncu Ezgi Mola, gazetecilere Musa Orhan davasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Mola, "Olay yargıda, dava süreci devam ediyor. Konuşacak bir şey yok, asıl konuşulması gereken kadın cinayetleri. Kadına şiddete karşıyız, sizin de bu konularda hassas olduğunuzu biliyorum." dedi. Ünlü oyuncu haftanın en çok haber yapılan 3. ismi oldu.

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz son dönemde "su diyeti" ile gündem oldu. Yargı dizisiyle de gündemden düşmeyen Deniz, haftanın en çok konuşulan 5. ismi oldu.

TOP 50