sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 02 Ağustos 2022

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (25 - 31 Temmuz 2022)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 25 - 31 Temmuz haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. Geçen haftanın sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız. 

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Güven Kıraç, Türkan Şoray ve Kenan İmirzalıoğlu oldu. 

Güven Kıraç, Erkan Can ve Yüksel Aksu Gemlik Film Festivali’nde buluştu. Usta oyuncu Güven Kıraç, haftanın en çok haber yapılan oyuncusu oldu.

Türk sinemasının efsanevi isimlerinden Eşref Kolçak anısına düzenlenen Gemlik Film Festivali'nin açılışını yapan sanatçı Türkan Şoray, "Canlandırdığım kadınların hepsi çileli kadınlardı ve ben 50 sene çile çektim. Çoğu edilgen kadındı ama sonunda dik durmasını öğrenmişlerdi. Ben de bu filmler sayesinde dik durmayı öğrendim." açıklamasıyla gündemdeydi. Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray, haftanın en çok haber yapılan 2. ismi oldu.

Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğuna devam eden Kenan İmirzalıoğlu, bu hafta yarışmada yaşanan anlarla gündemdeydi. İmirzalıoğlu, haftanın en çok haber yapılan 3. ismi oldu.

TOP 50