sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 06 Aralık 2021

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (29 Kasım - 5 Aralık 2021)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 29 Kasım - 5 Aralık haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. 

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre, haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Demet Özdemir, Hülya Avşar, Bekir Develi, Özge Özpirinçci ve Kadir İnanır oldu.

İbrahim Selim ile Bu Gece programına katılan Demet Özdemir, samimi itiraflarıyla izleyicilerin beğenisini bir kez daha kazandı. Özdemir haftanın en çok haber yapılan ismi oldu.

Hülya Avşar, başrolü Kadir İnanır’la paylaştığı 84 yapımı "Yabancı" filminin çekimleri sırasında ölümcül bir kaza geçirdiğini açıkladı. Avşar, karnındaki dövmeyi de izleri kapatmak için yaptırdığını söyledi. Avşar, haftanın en çok haber yapılan 2. ismi oldu.

Bursa Kitap Fuarı'nda gerçekleşen Bekir Develi’nin söyleşisi yoğun bir ilgiyle karşılandı. Develi hakkında toplam 906 haber yapıldı.

Ekranların sevilen isimlerinden Özge Özpirinçci, geçtiğimiz günlerde kızı "Mercan"ı kucağına aldı. Özpirinçci haftanın en çok haber yapılan 4. ismi oldu.

Muğla'da evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Kadir İnanır'dan ilk fotoğraf geldi. Bir süredir hastanede olan Kadir İnanır'ın zorlu süreci atlattığı öğrenildi. İnanır hakkında toplam 798 haber yapıldı.

TOP 50