sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 07 Şubat 2022

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (31 Ocak - 6 Şubat 2022)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 31 Ocak - 6 Şubat haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. Geçen haftanın Top 50 listesi için tıklayınız. 

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre, haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Büşra Pekin, Serenay Sarıkaya ve Melis Sezen oldu.

Geçtiğimiz hafta cuma günü vizyona giren Dilber Ay filminin başrolü Büşra Pekin, haftanın en çok haber yapılan ismi oldu. Filmde Diber Ay'a hayat veren hayat veren Büşra Pekin, Amerika'dan malzemeler gelmeyince rolü için dokuz kilo aldığını açıkladı.

Serenay Sarıkaya, kendisine korku dolu anlar yaşatan takıntılı hayranına karşı geçtiğimiz hafta önlem aldığını açıklamıştı. Sarıkaya haftanın en çok haber yapılan 2. ismi oldu.

Maske Kimsin Sen'in jürisi ve Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen, son dönemin en popüler isimlerinden. Geçtiğimiz hafta erkek kardeşiyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım oldukça dikkat çekmişti. Polat Sezen'e "Melis Sezen'in erkek hali" yorumları yapıldı. Sezen haftanın en çok haber yapılan 3. ismi oldu.


TOP 50