sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 14 Haziran 2022

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (6 - 12 Haziran 2022)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 6 - 12 Haziran haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. Geçen haftanın sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Demet Özdemir, Hande Erçel ve Cem Yılmaz oldu. 

Yakın arkadaşlıklarıyla da bilinen Demet Özdemir, Hazal Kaya ve Selin Şekerci birlikte Çeşme'ye tatile gitti. Özdemir haftanın en çok haber yapılan ismi oldu.

Hande Erçel, Kerem Bürsin ile ilişkisini noktalamasının ardından Kaan Yıldırım ile Londra'da el ele görüntülenmiş ve ikilinin yeni bir ilişkiye başladığı iddia edilmişti. Kaan Yıldırım'ın başka bir kadınla görüntülenmesi Erçel'e sorulduğunda, "Yani şöyle diyeyim o zaman. Hayatımda kimse yok. Şu an işimle yoğunum ve çok mutluyum. Kaan her zaman arkadaşımdı. Arkadaşım kalacak." yanıtını verdi. Hande Erçel haftanın en çok haber yapılan ismi oldu.

Yeni dizisini izleyiciyle buluşturan Cem Yılmaz, haftalardır en çok konuşulan oyuncular listesinin zirvesinde yer alıyordu. Yılmaz geçtiğimiz günlerde Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım ile birlikte tatilde görüntülendi. Ünlü komedyen haftanın en çok haber yapılan 3. ismi oldu.

TOP 50