sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 15 Şubat 2022

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (7 - 13 Şubat 2022)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 31 Ocak - 6 Şubat haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. Geçen haftanın Top 50 listesi için tıklayınız.

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre, haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Buse Varol, Şahan Gökbakar ve Ogeday Girişken oldu.

Boşanma aşamasında oldukları ve yasal işlemleri başlattıkları iddia edilen Alişan ile Buse Varol son dönemin en çok konuşulan ikilisi. Varol, 1929 haberle haftanın en çok haber yapılan oyuncusu oldu.

Geçen hafta Şahan Gökbakar'dan çok konuşulacak bir istifa tavsiyesi gelmişti. Gökbakar twitter hesabından, son dönemde ligde kötü ilerleyişyle gündemde olan Galatasaray'ın başkanı Burak Elmas'ın artık istifa etmesi gerektiğini aktardı. Gökbakar haftanın en çok haber yapılan 2. ismi oldu.

Ogeday Girişken, bu aralar Survivor yarışmasıyla oldukça gündemde. Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşadığı söylenen Girişken'in bu kez ayrıldıkları iddia edildi. Girişken haftanın en çok haber yapılan 3. ismi oldu.

TOP 50