sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Eylül 2022

"Halloween Ends" Yıldızı Jamie Lee Curtis, Serinin Son Hesaplaşması Hakkında Konuştu!

Laurie Strode'un Michael Myers'a karşı son direnişi yaklaştıkça Halloween Ends'deki olaylara dair ipuçları veren daha fazla içerik izleyiciyle buluşmaya başladı. 

“Halloween Ends – Son Hesaplaşma” başlıklı yeni tanıtım videosunda Jamie Lee Curtis, rolün kendisi ve tarihin en saygın korku serilerinden birinin hayranları için ne anlama geldiğini tartışıyor. Laurie Strode'un düşmanı Michael Myers ile karşı karşıya gelmesiyle Halloween Ends, epik ama ürkütücü bir sonuca ulaşacak. Bu yüzleşmenin sonunda onlardan sadece birinin hayatta kalacağı düşünülüyor. 

Halloween Ends, 2021'de gösterime giren Halloween Kills olaylarından dört yıl sonrasını anlatıyor. Laurie, şimdi torunu Allyson (Andi Matichak) ile birlikte yaşıyor. Laurie sonunda hayatını onlarca yıldır etkileyen korku ve öfkeden kurtulmuştur. Corey Cunningham (Rohan Campbell) adlı genç bir adam, bakıcılık yaptığı bir çocuğu öldürmekle suçlandığında, Laurie kontrol edemediği kötülükle bir kez ve herkes için yüzleşmek zorunda kalır.

1978 yılından beri birçok Halloween filminde Laurie Strode olarak karşımıza çıkan Jamie Lee Curtis, “Cadılar Bayramı filmlerinin kalbi ve ruhu bu. Laurie Strode'a veda etmek zor olacak." ifadelerini kullandı.

Halloween Ends, seriyi 2018 yılında Halloween filmi ile yeniden başlatan yaratıcı ekipten geliyor. David Gordon Green tarafından yönetilen Halloween Ends, Green, Paul Brad Logan, Chris Bernier ve Danny McBride'ın senaryosunun yanı sıra John Carpenter ve Debra Hill tarafından yaratılan karakterlere dayanıyor. Yapımcılar arasında Malek Akkad, Jason Blum ve Bill Block yer alıyor. 

Halloween Ends, 14 Ekim'de sinemalarda!



Kübra Karasu