sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Haziran 2022

Harry Styles & Florence Pugh Başrollü "Don’t Worry Darling" Filminden Sesli ve Hareketli Afiş Yayınlandı!

Warner Bros., Olivia Wilde tarafından yönetilen psikolojik gerilim filmi Don't Worry Darling'den yeni bir hareketli afiş yayınladı.

Don't Worry Darling, şirket tarafından ödenen bir toplulukta yaşarken kocasının çalıştığı organizasyonla ilgili korkunç gerçekleri ortaya çıkarmaya başlayan bir kadının hikayesini anlatacak. Filmin başrollerini Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne ve Nick Kroll gibi sevilen yıldızlar paylaşıyor.

Don't Worry Darling'in yeni yayınlanan afişi, karamsar bir film müziğiyle senkronize edilmiş hareketli görüntüyü sergiliyor. Afişte, mükemmel görünen güzel bir dağlık mahalleyi görüyoruz. Alice Chambers (Pugh), lüks arabasıyla garaj yolundan çıkmaya hazırlanan kocası Jack'e (Styles) veda öpücüğü veriyor. Aynı zamanda üstlerinde yavaş yavaş düşen bir uçak var ve tepelerindeki mavi gökyüzü aslında bir su kütlesiymiş gibi görünüyor. 12 saniyelik hareketli posterin devamında görüntü normale dönmeden önce kısa bir süreliğine bozuluyor ve ters çevriliyor. 

Don't Worry Darling 23 Eylül'de sinemalarda!

Afiş


Kübra Karasu