sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 25 Ekim 2021

"Hide and Seek" Filminden Fragman: Jonathan Rhys Meyers, Ünlü Psikolojik Gerilim Filminin Yeniden Yapımında Başrolde!

Jonathan Rhys Meyers'in (The Tudors), varlıklı babalarının ölümünün ardından, aile servetini değiştirmek ve aile servetini paylaşmak için dışlanmış kardeşini arayan Noah olarak izleyeceğimiz psikolojik gerilim Hide and Seek'in resmi fragmanı yayınlandı. Ailesi, Noah'ın bilmediği birçok şifreli ipucu aracılığıyla çözmesi gereken karanlık bir sırrı barındırır.

Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Jonathan Rhys Meyers'in yanı sıra Jacinda Barrett, Sue Jean Kim, Mustafa Shakir ve Joe Pantoliano yer alıyor.



Fragman, Noah'ın babasının en sevdiği oğlu olan bir aile babası olduğunu gösteriyor. Aile servetinin gerçek varisi olan dışlanmış kardeşinden uzak durması konusunda uyarılmasına rağmen, Noah elinde olmadan kardeşinin yaşadığı söylenen Queens'e doğru yola çıkar. Noah geldikten sonra, kardeşinin terk edilmiş apartman çevresinde kötü bir üne sahip olduğunu çabucak öğrenir. Ayrıca kardeşinin kapı komşusunun kaybolduğu bilgisi de kafasını karıştırır. 

Noah, cevapları olabilecek aileye yakın kişilerle yüzleşmeye başladığında, savunmacı bir tavırla karşılanır ve bu ailesinin güvenliği için endişelenmesine neden olur. Fragman sona erdiğinde, Noah'ın kardeşi sadece ailenin zenginliği için değil, aynı zamanda kardeşinin hayatını da devralmak istiyor gibi görünüyor. Ama her şeyin göründüğü gibi olmadığı bir filmde, belki de durum böyle değildir.

Hide and Seek'in Türkiye vizyon tarihi henüz netleşmedi.

Fragman



Kübra Karasu