sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 29 Ocak 2022

Hızlı ve Öfkeli 10’a Yeni Transfer. Aquaman’in Yıldızı Jason Momoa Kadroya Dahil Oldu!

Jason Momoa, Hızlı ve Öfkeli 10 filminde yer alacak. Aquaman ve Game of Thrones gibi yapımlarla adından söz ettiren yıldız oyuncunun yeni Fast and Furious filminde hangi rolü oynayacağı henüz açıklanmamış olsa da, kötü adamı canlandırabileceği belirtiliyor.

Uzun yıllardır devam eden aksiyon serisinin onuncu filmi için çalışmalar devam ediyor. filmin konusu şu an için henüz bilinmiyor. Fakat asıl seriye final verecek iki bölümlük bir maceranın başlangıcını anlatacağına kesin gözüyle bakıyor. 11. film ile final yapacak olan seride, tanıdık isimler olan Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang ve Nathalie Emmanuel ile maceraya geri dönecek.



Resmi Fast & Furious Twitter hesabı, Jason Momoa’nın Hızlı ve Öfkeli 10’un kadrosuna katıldığını duyurdu. Açıklamada “Fast Fam büyümeye devam ediyor. Hoş geldin Jason Momoa.” ifadelerine yer verildi.



Momoa’nın resmi olarak Hızlı ve Öfekli’nin oyuncu kadrosuna dahil olması, aksiyon yıldızının devam filmine katılmak için son görüşmelerde olduğuna dair söylentilerin ilk kez ortaya çıkmasından birkaç saat sonra geldi. Kaynaklar daha önce Momoa’nın filmdeki kötü adam rollerinden biri olacağını iddia etmişti. Ancak bazı kaynaklara göre senaryonun hâlâ erken aşamalarında olduğu ve rolünün anti kahraman ile iyi adam arasında bir yerde olabileceğini de belirtiliyor.

Film, 19 Mayıs 2023’te vizyonda olacak.