sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Mayıs 2022

"Hızlı ve Öfkeli 10"un Kadrosuna Yeni İsim: Dom Toretto'nun Büyükannesini Oynayacak!

Fast X (Hızlı ve Öfkeli 10) kadrosunun en yeni üyesi Rita Moreno filmde, Dominic Toretto'nun (Vin Diesel) büyükannesini oynayacak.

Diesel, haberi kişisel Instagram hesabından paylaşarak, Hollywood efsanesiyle çalışabildiği için ne kadar eşsiz hissetiğinin altını çizdi.

Duyuru videosunda Diesel Hızlı ve Öfkeli serisinin hayranlarına, Rita Moreno'nun yaklaşmakta olan devam filmine büyükannesi olarak kadroya katıldığını açıklıyor. Moreno sinema tarihinde; Grammy, Akademi, Emmy ve Tony ödüllerine layık görülen 24 kişiden biri.

Fast X'in konusu gizli tutulurken Hızlı ve Öfkeli 10, seriyi sona erdireceği bildirilen iki filmlik bir hikayenin ilk kısmı olacak. Fast X, Jason Momoa'yı filmin ana kötü adamı olarak karşımıza çıkaracak. Daniela Melchior, Brie Larson, Alan Ritchson gibi isimler de seriye yeni katılanlar arasında. Devam filmi ile yeniden izleyeceğimiz oyuncular arasında ise Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Charlize Theron ve yakın zamanda duyurulan Scott Eastwood yer alıyor.

Justin Li, serinin final filmlerini de yönetmen için anlaşmıştı. Ancak, setteki anlaşmazlıklardan sonra, Lin yönetmen koltuğunu bıraktı ve yerine Louis Leterrier geldi. Fast X, 19 Mayıs 2023'te sinemalarda vizyona girecek.


Kübra Karasu