sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Eylül 2021

"House of Gucci" Filminin Yeni Görselleri Lady Gaga'ya Odaklanıyor!

Lady Gaga'nın House of Gucci görselleri, karakterine derin bir bakış sağlıyor.



Yaklaşan biyografik filmden yeni fotoğraflar Lady Gaga'yı; modaya uygun görkemiyle, suikastını düzenlemekten yargılanan ve mahkum olan moda patronu Maurizio Gucci'nin eski karısı Patrizia Reggiani olarak karşımıza çıkarıyor. 



Görseller filmin Lady Gaga'yı, Oscar yarışına katacağı kesin bir rolle sergiliyor. Kocasının ölümünden sonra, kürk mantolu şık siyah bir arabadan çıkan ve etrafı paparazziler tarafından çevrilen Reggiani'yi de gözler önüne seriyor.



Her görünüm, endüstriye yüz yıldır hakim olan bir moda evi olan Gucci ailesi hakkında bir biyografiden beklendiği kadar abartılı. Kasım'da House of Gucci'nin piyasaya sürülmesi tesadüf değil, markanın resmi yüzüncü yıl dönümüne denk geliyor.



Filmde Gaga'ya, Maurizio Gucci rolündeki Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Al Pacino ve Salma Hayek de dahil olmak üzere Gucci ailesini tamamlamak için bir dizi başka ödüllü aktör eşlik ediyor. Oscar adayı Ridley Scott'ın yönettiği filmin senaryosunu Becky Johnston ve Roberto Bentivegna kaleme aldı. 

House of Gucci, 26 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek.

Kübra Karasu