sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Ocak 2023

Hugh Jackman "Deadpool 3"de Wolverine'i Canlandırmak için 6 Ay Antrenman Yapacak

Hugh Jackman'ın Deadpool 3'te Wolverine olarak geri dönüşü, 2022'de yapılan en heyecan verici duyurulardan biriydi. Aktörün, James Mangold'un yönettiği 2017'nin beğenilen filmi Logan'dan sonra bir daha rolünü canlandırmayacağı düşünülüyordu. Who's Talking to Chris Wallace? programında konuşan Jackman, neden role geri döndüğü hakkında konuştu.

Logan'ın karakterinin son filmi olacağını söyledikten sonra neden karaktere geri döneceği sorulduğunda Jackman, neden geri dönmeye karar verdiğinin ayrıntılarına girmeden önce defalarca geri dönme fikrini geri çevirdiğini belirtti. 

"Filmin hikayesi 'Logan'dan öncesi, tam olarak sizin de söylediğiniz gibi. Yani [biz] hikayede bundan önceyiz. Ve dürüst olmak gerekirse, gerçekten işimin bittiğini düşündüm. Onunla barışmış gibiyim, tamam. Her gün ya röportajlarda ya da Ryan Reynolds beni arayıp 'tekrar yapabilir miyiz' diye sorduğunda, hayır bitmiş gibiydim. Biri bana dedi ki, sanırım... sanırım Deb'di, sanırım karımdı. 'Biliyor musun, bundan sonra gerçekten ne yapmak istiyorsun?' dedi ve ben tam bir gün sonra gittim. Çünkü klasik çizgi roman rakipleri olan Deadpool ve Wolverine'i, kendimi ve Ryan'ı düşünmeye devam ettiğimde, Wolverine olarak daha önce hiç yapmadığım bir dinamikti bu."



Wallace ayrıca böyle bir film için eğitim alma sürecini ve Jackman'ın popüler Mutant ile eşanlamlı şekle nasıl gireceğini sordu. Bunun zaman alacağını öğrendiğini söyleyen yıldız, The Music Man'i bitirdiği zaman ile Deadpool 3'ün çekimleri başladığı zaman arasında antrenman yapacağını belirtti:

"Acele edemeyeceğini öğrendim. Bunun zaman aldığını öğrendim. Yani benim bitirdiğim andan itibaren çekime başladığım zamana kadar altı ayımız var ve başka bir iş yapmıyorum. Ailemle birlikte olacağım ve antrenman yapacağım. Altı ay boyunca benim işim bu olacak. Ve şu anda gerçekten fitim. Broadway'de şarkı söyleyip dans ederek formda olduğum haftada yaklaşık sekiz şovum var. Yani sağlıklıyım. Başlamak için iyi bir yerim var."

Shawn Levy'nin yönettiği Deadpool 3, 8 Kasım 2024'te sinemalarda prömiyer yapacak. 


Kübra Karasu