sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 14 Ocak 2022

İkonik Yıldız Audrey Hepburn'un Hayatı Film oluyor: Oyuncuya Rooney Mara Hayat Verecek!

Oyuncu Rooney Mara, Audrey Hepburn'un hayatını anlatacak filmde Hepburn'u canlandıracak.


"Breakfast at Tiffany's", "Roman Holiday", "My Fair Lady", "Sabrina" ve "Charade" gibi filmlerde rol alan ikonik yıldız Audrey Hepburn'un hayatı film oluyor.Hepburn'un oğlu, projeden haberi olmamasına rağmen, annesini Rooney Mara'nın canlandıracağını açıklanmasının ardından bunu onayladığını ifade etti.


 

Yönetmen koltuğunda "Call Me By Your Name" filminin yönetmeni Luca Guadagnino oturacak olan filmin senaryosunu ise Michael Mitnick kaleme alacak. Rooney Mara aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek.


1993 yılında 63 yaşında kanserden hayatını kaybeden Audrey Hepburn, Roman Holiday, Breakfast at Tiffany's ve My Fair Lady gibi klasik filmlerdeki rolleriyle tanınıyordu. Hepburn, 40 yıllık kariyeri boyunca, sonuncusunu ölümünden sonra aldığı Emmy, Oscar, Tony ve Grammy ödülleri ile EGOT (Emmy-Grammy-Oscar-Tony) statüsüne ulaşan ilk oyuncu oldu.



Rooney Mara ise, her ikisi de Oscar adaylığı kazanan Ejderha Dövmeli Kız ve Carol’daki rolleriyle tanınıyor. Mara, Carol'daki rolüyle Oscar'a aday gösterilmişti. En son, Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette ve Willem Dafoe ile Guillermo del Toro'nun Nightmare Alley filminde rol aldı.