sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Ekim 2021

İlk Filmin Açılışını Pandemiye Rağmen Aşan Venom 2, Sadece Amerika'da 100 Milyon Dolar Barajını Geçti!

Venom: Let There Be Carnage filmi, Sony ve yönetmen Andy Serkis için bir başka galibiyete daha ulaşarak, salı günü Kuzey Amerika gişesinde 100 milyon doları aştı.

Venom 2, salı gününü 102,1 milyon dolar ile kapatarak beş gün içinde bu başarıya ulaştı. Film, pandemi döneminin en büyük üç günlük açılışı olan 90 milyon dolarla geçen hafta sonu Amerika'da lansman yaparak film endüstrisi için büyük bir zafer kazandı. Ayrıca, COVID-19 sırasında önceki filmin açılışını aşan ilk devam filmi oldu. 2018'de Venom, yurt içinde 80,2 milyon dolar ile başladı ve altıncı gününde 100 milyon doları geçebilmişti.



Andy Serkis, Tom Hardy'nin başrolde olduğu Venom: Let There Be Carnage'ı yönetti. Filmde Woody Harrelson, Michelle Williams, Reid Scott ve Naomie Harris çizgi roman kötü karakteri Shriek olarak rol alıyor.

Ağustos ayında Sony, film gösterimi ve delta varyantı konusundaki belirsizlik nedeniyle Venom 2'yi 24 Eylül'den 15 Ekim'e erteledi. Ancak Disney ve Marvel'in Shang-Chi: The Legend of the Ten Rings'in İşçi Bayramı hafta sonu boyunca çok başarılı olunca Sony, Venom 2'yi Amerika'da 1 Ekim'e taşıdı. Film Türkiye'de 15 Ekim'de vizyona girecek olsa da filmin gişedeki başarıları şimdiden büyük bir merak uyandırdı.

Kübra Karasu